Eive Karlsson Restaurang AB

Västra Götalands län

Information

Eive Karlsson Restaurang AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Grästorp som är den kommunen där Eive Karlsson Restaurang AB finns. I Grästorp så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eive Karlsson Restaurang AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Eive Karlsson Restaurang AB har haft sedan 1999-01-01. Eive Karlsson Restaurang AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Eive Karlsson Restaurang AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Installatörv. 21, 461 37, Trollhättan men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0520-32733.

Grästorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Eive Karlsson Restaurang AB Privat, ej börsnoterat.

Eive Karlsson Restaurang AB har idag 556567-8124 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Eive Karlsson Restaurang AB

Bolaget skall bedriva restaurang, uthyrning av konferenslokaler och därmed förenlig verksamhet.

I Eive Karlsson Restaurang AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Nils Johan Eive som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Marie Cecilia som är född 1962 och har titeln Suppleant, Johansson, Roland Egon Josef som är född 1944 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .