Kållebo Rehab & Familjehem AB

Västra Götalands län

Information

556576-3348 är organisationsnummer för bolaget Kållebo Rehab & Familjehem AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kållebo Rehab & Familjehem AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Grästorp som är den kommunen som Kållebo Rehab & Familjehem AB finns i.

Kållebo Rehab & Familjehem AB har varit registrerat sedan 1999-09-30 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kållebo Rehab & Familjehem AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kållebo Rehab & Familjehem AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Grästorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kållebo Rehab & Familjehem AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kållebo Rehab & Familjehem AB så kan ni göra det på telefon genom 0514-40275 eller genom brev på följande adress:
Flo Kollebo, 467 96, Grästorp

Bolaget skall bedriva vård och rehabilitering av psykiskt sjuka samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kållebo Rehab & Familjehem AB och det är Melin, Conny Leif-Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Melin, Gunnel Marie som är född 1958 och har titeln Suppleant, Weiler, Inger Petra Christina som är född 1967 och har titeln Revisor, Lindgren Johansson, Eva G Marianne som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,