Andreas Karlsson Event Teknik AB

Västra Götalands län

Information

I Grästorp finns det ett Aktiebolag som heter Andreas Karlsson Event Teknik AB. Det finns flera verksamheter som liknar Andreas Karlsson Event Teknik AB i Västra Götalands län. Grästorp är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Andreas Karlsson Event Teknik AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-05-02 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2000-03-22 så har Andreas Karlsson Event Teknik AB varit registrerat och sedan 2000-05-02 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Andreas Karlsson Event Teknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Andreas Karlsson Event Teknik AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Industrig. 7, 467 40, Grästorp. Vi ni istället prata med Andreas Karlsson Event Teknik AB så kan ni göra det på 0512-71000.

Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning av ljud-, ljus- och AV-produkter, montering och konstruktion av elektronik, främst inom ljud- och ljusbranschen, utbildning främst inom ljud-, ljus- och elbranschen, skivbolag musiksförlag, inspelningsstudio, artistförmedling och festarrangör, ägande och förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Karlsson, Karl Ove Andreas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kristina Anna Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Björn Krister som är född 1955 och har titeln Revisor, Björn Arvidsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Andreas Karlsson Event Teknik AB har 556586-4104 som sitt organisationsnummer.