Norion Måleri AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Grästorp och Norion Måleri AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Norion Måleri AB är ett av dem. Statusen för Norion Måleri AB är att Bolaget är aktivt.

Norion Måleri AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-01-22. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Grästorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Norion Måleri AB ska trivas.

Norion Måleri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-05. I Grästorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norion Måleri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02.

Idag är Norion Måleri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Norion Måleri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsson, Arne Lars Ingmar -Sölvason, Gudmundur Asgeir -Sölvason, Knut Knutur G -Sölvason, Sölvi G.

De som är på något sätt har med Norion Måleri AB är Sölvason, Knut Knutur G som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Arne Lars Ingmar som är född 1967 och har titeln Suppleant, Sölvason, Gudmundur Asgeir som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sölvason, Sölvi G som är född 1969 och har titeln Suppleant, Andersson, Rut Birgit som är född 1954 och har titeln Revisor, Haga-Revision Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.

Norion Måleri AB har 556603-2305 som sitt organisationsnummer.