Ekarnas Golfmotell AB

Västra Götalands län

Information

Ekarnas Golfmotell AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Grästorp som är den kommunen där Ekarnas Golfmotell AB finns. I Grästorp så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ekarnas Golfmotell AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ekarnas Golfmotell AB har haft sedan 2002-12-12. Ekarnas Golfmotell AB har funnits sedan och 2002-12-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ekarnas Golfmotell AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Balders v. 12, 467 31, Grästorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0514-12061.

Grästorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ekarnas Golfmotell AB Privat, ej börsnoterat.

Ekarnas Golfmotell AB har idag 556629-5027 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Svensson, Bo Peter Joakim är den som för stunden ansvarar för Ekarnas Golfmotell AB

Bolaget skall bedriva motell, utbildnings- samt konferensverksamhet, anläggningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

I Ekarnas Golfmotell AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Bo Peter Joakim som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Sahlback, Lars Niklas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Siv Kerstin Dagmar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Sten Veilert som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Christer Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Johan Torgny som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamotRosén, Kent Gösta Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Segerfeldt, Johan Henrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln RevisorLR Revision AB som är född och har titeln Revisor.