Mårtenssons nya Glasmästeri AB

Västra Götalands län

Information

Mårtenssons nya Glasmästeri AB är ett bolag som finns i Grästorp. I Mårtenssons nya Glasmästeri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Bo Morgan som är född 1967 och har titeln VD, Svensson, Bo Morgan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Annelie Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisor, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Mårtenssons nya Glasmästeri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mårtenssons nya Glasmästeri AB på telefon 0520-72200.

Bolaget skall idka glasmästeri samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mårtenssons nya Glasmästeri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mårtenssons nya Glasmästeri AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Grästorp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mårtenssons nya Glasmästeri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-10-09 och Mårtenssons nya Glasmästeri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-10-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mårtenssons nya Glasmästeri AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Svensson, Annelie Maria -Svensson, Bo Morgan

Mårtenssons nya Glasmästeri AB har 556644-5341 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.