Astranna Vind AB

Västra Götalands län

Information

I Grästorp finns det ett Aktiebolag som heter Astranna Vind AB. Det finns flera verksamheter som liknar Astranna Vind AB i Västra Götalands län. Grästorp är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Astranna Vind AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-06-03 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2004-04-08 så har Astranna Vind AB varit registrerat och sedan 2004-06-03 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Astranna Vind AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Astranna Vind AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Flo-Larsgården 1, 467 92, Grästorp. Vi ni istället prata med Astranna Vind AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva produktion och handel med el, övrig lantbruksverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Karlsson, Karl Magnus som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallersbo, Rolf som är född 1950 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Björn Krister som är född 1955 och har titeln Revisor, Björn Arvidsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Astranna Vind AB har 556659-6465 som sitt organisationsnummer.