Ely & Björn Trav AB

Västra Götalands län

Information

Ely & Björn Trav AB är ett företag som finns i Grästorp. I Ely & Björn Trav AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rishaug Iversen, Ely som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rishaug, Björn som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Nyberg, Bengt-Åke Rickard som är född 1947 och har titeln Delgivningsbar person, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Helgesson, Lars Olov Ragnar som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ely & Björn Trav AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ely & Björn Trav AB på telefon .

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva avel och uppfödning av hästar, travsport samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ely & Björn Trav AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ely & Björn Trav AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Grästorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ely & Björn Trav AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-16 och Ely & Björn Trav AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ely & Björn Trav AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ely & Björn Trav AB har 556690-9791 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.