JAPIT AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Grästorp och JAPIT AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och JAPIT AB är ett av dem. Statusen för JAPIT AB är att Bolaget är aktivt.

JAPIT AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-23. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Grästorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som JAPIT AB ska trivas.

JAPIT AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02. I Grästorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel med bilar och reservdelar samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JAPIT AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02.

Idag är JAPIT AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med JAPIT AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8107490.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med JAPIT AB är Andersson, Tomas Gösta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Johan Pontus som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Thomas Jesper som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

JAPIT AB har 556695-1330 som sitt organisationsnummer.