Katapuls AB

Västra Götalands län

Information

Katapuls AB är en verksamhet som finns i Grästorp. I Katapuls AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Karl Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ann Liselott som är född 1970 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Katapuls AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Katapuls AB på telefon 0514-51888.

Bolaget skall bedriva tillverkning, marknadsföring, försäljning och service av oljepannor och tillbehör jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Katapuls AB av bolagstypen Aktiebolag.

Katapuls AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Grästorp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Katapuls AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-01 och Katapuls AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Katapuls AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Katapuls AB har 556696-9472 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.