Passegårdens AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Grästorp och Passegårdens AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Passegårdens AB är ett av dem. Statusen för Passegårdens AB är att Bolaget är aktivt.

Passegårdens AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-05-08. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Grästorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Passegårdens AB ska trivas.

Passegårdens AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-30. I Grästorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva slaktsvinsproduktion, handel med fodervaror samt vara verksam i musikunderhållningsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Passegårdens AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06.

Idag är Passegårdens AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Passegårdens AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0514-31110.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Passegårdens AB är Andersson, Bengt Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren Andersson, Gun Ella Susanne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Passegårdens AB har 556729-4235 som sitt organisationsnummer.