A. Lundgrens Gårdsverkstad

Västra Götalands län

Information

580711-XXXX är organisationsnummer för företaget A. Lundgrens Gårdsverkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A. Lundgrens Gårdsverkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Grästorp som är den kommunen som A. Lundgrens Gårdsverkstad finns i.

A. Lundgrens Gårdsverkstad har varit registrerat sedan 1996-04-24 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för A. Lundgrens Gårdsverkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

A. Lundgrens Gårdsverkstad är och det finns flera bolag i Grästorp som också är .

Firmatecknare för A. Lundgrens Gårdsverkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med A. Lundgrens Gårdsverkstad så kan ni göra det på telefon genom 0514-32037 eller genom brev på följande adress:

Reparations verkstad för gräsklippare, jordfräsar, motorsågar och bilar.

Det finns olika personer som har en koppling med A. Lundgrens Gårdsverkstad och det är Lundgren, Anders Håkan som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,