Café Nordstan - Konditori och Hembageri

Västra Götalands län

Information

I Grästorp finns det ett Enskild firma som heter Café Nordstan - Konditori och Hembageri. Det finns flera bolag som liknar Café Nordstan - Konditori och Hembageri i Västra Götalands län. Grästorp är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Café Nordstan - Konditori och Hembageri är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-04-06 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2006-05-03 så har Café Nordstan - Konditori och Hembageri varit registrerat och sedan 2006-04-06 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Café Nordstan - Konditori och Hembageri och det finns fler bolag som är det i Grästorp.

Vill man komma i kontakt med Café Nordstan - Konditori och Hembageri så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Café Nordstan - Konditori och Hembageri så kan ni göra det på 0514-51814.

Bageri och konditori.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gustafsson, Per-Anders David som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Café Nordstan - Konditori och Hembageri har 590426-XXXX som sitt organisationsnummer.